В "ГОВОРИ С ИВА": Жана Брейчева - Събуди се (27.04.2019)

Share
HTML-code

Comments • 12

 • Margarita Markova
  Margarita Markova  7 months back

  Защо е тази силна музика????

  • Вероника Пламенова

   Вместо да попивате хубавите думи, които каза жената естествено започвате да плюете и да злобеете колко по—добре е тя от вас..ама разбира се нали на нас като ни е зле трябва и другите да са зле...то не може.Жената говореше толкова уравновесено и разумно вземете малко да попиете...за това сме на този хал ,всичко негативно е само в главите ни.

   • Вероника Пламенова
    Вероника Пламенова  7 months back

    @dkd04050319 не знам какво толкова има за схващане ,аз изказвам мнение, точно като вас...това, че вие имате друго обяснение на нещата е друг въпрос. :)

   • dkd04050319
    dkd04050319  7 months back

    Пламенова, oценявам позитивния ви мироглед, въпреки че не схващатe смисъла.

   • Gab B.
    Gab B.  7 months back

    Аз не съм зле, живея добре, но благодарение на много работа и усилие. Не защото съм се оженила за чичко Паричко или съм имала чичко паричковци досега. Истинските жени са твърде заети, за да седят вкъщи и да творят с енергийни камъни, мляко от камила и диаманти от задните части на африкански папагал. Истинските жени нямат такова свободно време, те работят, въртят семейство и кариера. Това казвам. Тя сама казва в интервюто, че от 5 години е в майчинство! 5 години!!! Аз живея в САЩ и се скъсвам от работа, тук няма майчинство, работила съм до деня на раждането и 2 седмици след това се върнах, докато си гледах детето и се сменяхме с мъжът ми, защото тук няма държавни безплатни или евтини детски градини, нито някакви пари за тъй нареченото майчинство! Такива като нея са просто лигли! Казва - ами аз съм работохолик, ама като изглючим петте години майчинство.... егати лиглата! А и с какво е известна? Че си е мърдала задните части наляво-надясно по тв за 2 години. Уау! Колко невероятно! Затова ли я гледаме след 10 години по интервюта? С какво точно го е заслужила или какъв е точно таланта й освен, че е била избрана да се фръцка по тв с къси полички и по гащи а след това твори картини с енергийни камъни видиш ли!

  • Gab B.
   Gab B.  7 months back

   О Боже, картини с кристали и красота...защо не отидеш да поработиш истинска, изморяваща работа като другите работещи майки вместо като си метнеш децата на детска и да `твориш` с `енергийни` кристали, после да ходиш да ги показваш по телевизията, да даваш интервюта, в които преиграваш, да си правиш процедурки за разкрасяване и т.н. Възхищавам се на работещите майки с деца, на тези, които нямат време за творене с енергийни кристали, пера от паун и т.н

   • viiikiiityyy
    viiikiiityyy  3 weeks back

    Какви сте злобари бееее....Жената се занимава с това, докато е майчинство, а не като основна работа, а и така да е какъв ви е на вас проблемът??? Глупачки.

   • dilianitaable
    dilianitaable  7 months back

    А колко жени седят по две години майчинство и нищо не правят...

   • Lr Bib
    Lr Bib  7 months back

    Така е! Опитват се да ни напълнят главите с гръмотевици и простотии, а от нас очакват да вярваме и ръкопляскаме. ...ама не можеш вече излъга мислещите хора.

   • fernanda feri
    fernanda feri  7 months back

    Pilno e sas zlobari i zawistlivi hora

   • dkd04050319
    dkd04050319  7 months back

    Aндреналинка. Какво друго да (се) каже... ;)

  • Вели Божи
   Вели Божи  7 months back

   Жана, браво красива и отвън и отвътре. Бъдете живи и здрави и Светъл Великден!!