Топ 10 Небесни Мистерии

Share
HTML-code
 • Published: 30 April 2017
 • Днес сме отново с топ 10, вместо топ 15, но както знаете искам да ви показвам само качествени неща, а не да пълня само за да има. В този неделен епизод ще разгледаме една много интересна тема.

  10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf

  Сигурен съм, че много от вас ще намерят това видео за притеснително и смущаващо. Други биха задали хиляди въпроси, но в едно съм сигурен, нито един от вас няма да остане безразличен. На вас случвали ли ви се е да погледнете нагоре и да видите нещо странно и мистериозно? Сигурен съм, че поне веднъж сте се вглеждали, но не сте могли да го заснемете. Днес обаче ще гледаме видеа на хора който са успели да заснемат много странни и мистериозни неща в небето.

  В интернет е пълно с енигматични видеа и снимки на необясними феномени и обекти. От странни светлини, до интересни причудливи форми, било то от облаци или нещо друго. Днес ще разберете със специалната ни класация топ 10 мистерии в небето.

  Ще разгледаме феномени като Черният Пръстен над Казакстан, Странното сияние над Йерусалим, Спираловидната светлина в Норвегия, Небесния лъч и много други интересни обекти и форми в небето, които не могат да бъдат обяснени.

  Включете се и в дискусията на днешната топ 10 небесни мистерии. Ще се радвам да прочета вашите мнения. Естествено ако клипа ви е допаднал не забравяйте да оставите по един лайк. Също така ако искате да гледате още подобни топ мистериозни класации - абонирайте се за канала ни. Качваме всяка неделя в 11 часа.

  For Copyright matters, please contact me: [email protected]

  Sources:
  twither.info/user/watch?v=KLbmEtKutGw
  twither.info/user/watch?v=rsAg8MzwM9A&t=312s


  Music:

  Echoes of Time by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
  Source: incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1300029
  Artist: incompetech.com/
 • Entertainment Entertainment

Comments • 5 318

 • Angel Dimitrov
  Angel Dimitrov  17 hours back

  Имам въпрос, в България дали са заснемани подобни явления

  • Georgi Nonkov
   Georgi Nonkov  1 days back

   Това е проект син лъч (project bluebeam) и според това което съм чел , това са сухи тренировки за великото представление, което ще бъде изнесено пред човечеството,а то е второ пришествие или идването на антихриста или подобно ,но всичко това ще бъде фалшиво, постигнато чрез технологии ,а масата от хората ще повярват , че наистина се случва (примерно антихриста казва на хората "мога да вдигна цял град във въздуха" и показва , че може да върши чудеса), но това ще бъде само високотехнологичен театър (може би химическите следи подготвят атмосферата и я правят по-електропроводима за да може изображенята да са с по-високо качество) ,но наи-вероятно са просто научно необясними природни феномени ;) ,ако няко друг има хипотеза да сподели...

   • Plamen Tishev
    Plamen Tishev  2 days back

    Какво е:Фейк????????????????????????

    •   5 days back

     Cavigidpilihamnaanselllllhyvek

     •   5 days back

      Claviwnokocikpiciv

      • Yasen Nikitov
       Yasen Nikitov  2 weeks back

       4:43 raining bloood

       • DarK ShadoW GameR HD
        DarK ShadoW GameR HD  3 weeks back

        4:31 мин DOOM

        • Zheko Grozev
         Zheko Grozev  3 weeks back

         Здравей,Слави доста интересни неща гледаме напоследък от теб. Интересно ми е дали може да направиш видео за сънната парализа,какво въщност става в съзнанието ни. Аз лично съм го изпитвал много пъти. Даже в определени моменти съзнанието халюцинира и е будно,но тялото спи. Доста необясними факти има,много хора го имат,но не смеят да разказват. Благодаря ти предварително.Ще очаквам с нетърпение.

         • Mitaka _67 Mitaka_67
          Mitaka _67 Mitaka_67  3 weeks back

          Слави,спри с това :Ако си търсите книги ,периферия джаджи,мърч потърсете ги в оzone.bg.с 10% отстъпка с промокод Clashers

          • veronika934
           veronika934  4 weeks back

           Номер 10 е Слънчева светлина, отразяваща или пречупваща от ледени кристали.Общо взето отражение на светлината.Номер 9 нямам точна представа какъв е случая тук.Номер 8 има цели 2 видеа може би в интернет и няма никаква информация колко е "достоверно".Номер 7 Кои са тези експерти които колкото повече гледали видеото казвали ,че е истина ? Номер 6 Ако се вгледате ще видите ,че цветовете са прекалено наситени и най-вероятно видеото е пипано.Има и други обеснения също така. Номер 5 е ракета и това беше коментирано и преди.Няма нищо извън нормалното там.Номер 4 е фейк отвсякъде.Номер 3 е в действителност метероит.Такива случаи не са рядкост и са обеснени.Номер 2 е фейк, направен от графичния художник Ronen Barany.Номер 1 е би продукт от завод най-вероятно ,и ако качиш целия клип ще се види даже дирията от където идва.Незнам дали си го изрязал нарочно или не ,за да се получи клипа ,но и в него няма нищо феноменално.

           • Невропол Неврополев

            "Кървави" облаци обикновено се наблюдават преди залез, когато слънцето е близо до хоризонта и осветява облаците отдолу. За звуците нямам никаква идея.

            • inna Bugy Dimi
             inna Bugy Dimi  1 months back

             В библията пише че ще дойде време кгато хората ще виждат странни явления в небето....

             • Georgi Krivoshiev
              Georgi Krivoshiev  2 weeks back

              @veronika934 Еее ? Какъв е отговорът ти ? Ще продължаваш ли да вярваш на хипотези и да излагаш мнения, или ще придобиеш знание ?

             • Georgi Krivoshiev
              Georgi Krivoshiev  2 weeks back

              @veronika934 И не, аз нито съм неук, нито съм прост, нито има неща, които да не мога да си обясня, че затова да вярвам в Бог.... Точно защото всичко мога да си обясня, точно затова знам, че има Бог... Коя си ти, че да плямпаш безсмислици ? Една безсъзнателна жена, която нито знае гравитацията откъде се появява, нито знае енергията как е възникнала, нито знае вселената как се е появила, нито животът как се е появил... Затова и вярваш на ХИПОТЕЗИ хахаха... Учените са тези, които нищо не могат да си обяснят, затова и създават ХИПОТЕЗИ.... Това е израз на тяхното безсилие и безпомощност. Искрено ми се иска ти да не си една от тези безпомощни твари, които нищо за нищо не знаят, но всеки сам си решава... Ако искаш познай Истината, а ако искаш се връзвай на ХИПОТЕЗИ....

             • Georgi Krivoshiev
              Georgi Krivoshiev  2 weeks back

              @veronika934 Умът ти е деградирал до такава степен, че не можеш да напишеш две смислени аргументирани изречения... Аз доказателство за Бог мога да ти дам, мога много доказателства да ти дам. Също както слънцето дава светлина на всички... Но един избира да е на сянка, а друг е сляп и колкото и да се опитва не може да разбере светлината... Защо да ти давам доказателства, ако ти си сляпа за тях ? Но пак съм готов да ти ги дам, ако кажеш, че искрено ги търсиш, а не е за да си убиваш време от скука...

             • Georgi Krivoshiev
              Georgi Krivoshiev  2 weeks back

              @veronika934 Самата ти представа за Бог, като за брадат вълшебник с пръчка, те кара да мислиш, че Бог не съществува. Но виж, едно е представата, друго е истината. Ще ти дам пример за да ме разбереш. Ако дойде някой и започне да ти описва някой град (Пример Сидни), и ти не си ходила в този град, ти ще се опитваш по описанието, което ти се дава да си представиш как изглежда този град. В зависимост от описанието, което си получила ти ще си съставиш представа за града точна до различна степен. Ако описанието е грешно, ти ще си представиш града по абсолютно грешен начин. Ако представата е изчерпателна и относително точна, ти ще си представиш града по начин, който е сходен с Истината. Но каквото и да правиш никога няма да разбереш как точно изглежда града, никога няма да знаеш нещо абсолютно точно за града. А пък и това, което си научила, ти реално не го знаеш, а го приемаш на доверие от описанието, което ти дават. Същото е и с Бог, за да имаш точни знания за Бог, недей да се опитваш да си го представиш по някакъв начин, защото няма да можеш да си го представиш по начин, който дори да се доближи до истината. Ще си като жабата в кладенеца, която се опитва да си представи океана... Бог може да се познае и разбере по съвсем различен начин. Но за това не си виновна ти, а сектата наречена православие, която от памтивека втълпява на хората лъжа след лъжа...

             • veronika934
              veronika934  2 weeks back

              @Georgi Krivoshiev Демек ми казваш ,че доказателството за Бог било това което неможем да си обясним така ли ? Демек това,че ти си неук е доказателство ,че Бог съществува ?! Донякъде те разбирам.Като всеки религиозен фанатик и ти не си по-малко прост.Дай ми чисто доказателство за религиите,а не ми пиши глупости.ПОКАЖИ НЕУСПОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БОГ ,а не някакви си врели некипели лукуми да ми разтягаш.!Тук не става въпрос за атейсти дори бе пубер.Хората боравят с факти.Няма ли доказателство за съществуването на дадено нещо ,то значи само глупак може да вярва в него.Доказано е ,че колкото по-религиозен си ,толкова по-ограничено мислещ си и съотвено с много по-нисък коефицент на интелигентност от хората които не вярват в божества.Това си ти и всеки друг като теб.Аз нямам нищо против да повярвам ,ако се предостави доказателство за съществуването на Бог.Такова нещо обаче няма ,няма да има и никога не е имало.Само глупак човек може да вярва в него за което няма и едно сведение ,че е е истина.Пак ти казвам ,колкото по-религиозен е един човек толкова по-ограничено мислещ е.Не случайно няма крайно религиозни хора които да са сред най-умните личности на тоя свят.Няма как да си добър в науката и да си крайно религиозен.Двете неща се изключват.Или избираш пътя на фактите или избираш вълшебните книги и боговете в небето.Ти си избрал втория и най-вероятно IQ-то ти е с размера на обувките ти ! Не искам да споря повече или да ти отговарям ! Всеки сам избира колко да е ограничен ,а ти си минал линията на глупостта отдавна! Айде със здраве !

            • TheFriendlyHomie
             TheFriendlyHomie  1 months back

             Бенгалски огън!

             • TheFriendlyHomie
              TheFriendlyHomie  1 months back

              Насочена енергия🙂

              • Криско Ботчев

               10- вид невидимост на нло. 8- мисля че е фейк. 7- гледат ни :D ; 5- може да е нло, но спиралата нещо ми е фалшива. 4- такива лъчове светкавични и бързи, хем надолу хем нагоре съм виждал 2 пъти от високо, все едно до 200 метра над земята има обект, и излита. Лъча му е някъкъв вид изтрелване. 1- остатъчни ефекти от излитане на нло, оставя диря. Пиратка като гръмне, съм виждал да остави кръгче дим, но в случая от хипер скоростта сигурно, остават трептения и вибрации, които задържат формата от частици до 3 мин. и после се разпадат. #бонуса- тези форми съм снимал от облаци - пирамидален кораб :)

              • Gergana Stefanova
               Gergana Stefanova  2 months back

               5 прилича на силово поле

               • Zornitza Vlahova
                Zornitza Vlahova  2 months back

                Според мен това със сградата е било балон. Не съм сигурна, но имам такова предчувствие.

                • Raq Stefanova
                 Raq Stefanova  2 months back

                 4 mae isus

                 • Guest Dan
                  Guest Dan  2 months back

                  #Bonus

                  • Илиян Петров
                   Илиян Петров  2 months back

                   #BONUS

                   • Diana Danchova
                    Diana Danchova  2 months back

                    Предлагам ти да направиш видеа с природни бедствия. Например като : цунами, земетресения, торнадо, от какво се получават как стават..

                    • Мартин Димов
                     Мартин Димов  2 months back

                     #BONUS

                     • Fullzhackers TFM
                      Fullzhackers TFM  2 months back

                      #bonus#bonus

                      • lyups
                       lyups  2 months back

                       10 for Roman empire

                       • Аз Знам
                        Аз Знам  2 months back

                        Абе брат тва е дим :D :D представи си, че някой е изтрелял огромно кръгче с огромна цигара, това е явно от някой комин тоя черен пръстен ...

                        • Deyan Mihailov
                         Deyan Mihailov  2 months back

                         Slavi prestani s tova FEIK mamka mu sramota.....umen maj si

                        • Виктор Викторов

                         За ×3
                         Яд...ен EX.

                         • Кучето БГ
                          Кучето БГ  2 months back

                          Леле Та то аз нямам думи

                          • Георги Мариянов

                           Направи топ 10 смешни неща

                           • jord jord
                            jord jord  2 months back

                            А що се отнася до последното бонус видео.... В ютуба има поне 20 клипа на заснети изстрелвания на Space X., Изтрелванията доста често са нощем и са заснети от самото начало на истрелването до навлизане в орбита... Пусни си поне едно от тях, след това си пусни твоя бонус клип!

                            • jord jord
                             jord jord  2 months back

                             Що се отнася до номер 3 Слави. Никога ли не си наблюдавал булид? Извинявай, че ти го казвам но това се учи в 6-ти клас. Булидът е метеорит , който навлиза под определен ъгъл, и се взривява! Булидът изгаря в атмосферата и не достига земята ( всъщност повечето метеорити изгарят! Сериозно Слави, това се учи в 6-ти клас

                             • KristianBG :D
                              KristianBG :D  2 months back

                              6.това означава че има нещо лошо в планетата или че ще стане нещо не знам

                              • Veselin Benev
                               Veselin Benev  2 months back

                               Звездичките може да са ангели! Така или иначе, извънземните раси от други планети няма какво да правят тук на земята, остава, че всички тези феномени са свръхестествени сили - ангели или демони.

                               • Кин Роби
                                Кин Роби  2 months back

                                Слави чудесно видео

                                • Mr Robot
                                 Mr Robot  2 months back

                                 Абе пич на всяка ситуация да чуя пиешете земи се стегни малко поне през въпрос да е ти на всеки банален си вече не разваляй всичко хубаво накрая с едно и също изречение

                                 • friendship friendship
                                  friendship friendship  2 months back

                                  Брат, преглеждал ли си се скоро?

                                 • Simeon Borisov
                                  Simeon Borisov  2 months back

                                  Брат, ти за препинателни знаци чувал ли си?

                                • Vasil Mihailov
                                 Vasil Mihailov  2 months back

                                 Според мен това са отражения от паралелен свят.

                                 • Stanimir Mihailov
                                  Stanimir Mihailov  2 months back

                                  Номер 5 изглежда че някакво небесно същество отваря някакъв портал или отваря измерение???

                                  • Atanas Stoikov
                                   Atanas Stoikov  2 months back

                                   @Stanimir Mihailov сега разбрах.Благодария.И да знаеш,#Bonus

                                  • Stanimir Mihailov
                                   Stanimir Mihailov  2 months back

                                   @Atanas Stoikov Можеби отваря този портал да се верне в космоса или в галактиката???🤔😞

                                  • Atanas Stoikov
                                   Atanas Stoikov  2 months back

                                   Stanimir Mihailov защо"???"?

                                 • Nikolay Djendov
                                  Nikolay Djendov  2 months back

                                  Това от бонус видеото, всъщност е първа фаса на руска ракета която, след като се отдели от предхождащата фаза, изхвърля горивото си, защото когато се изтрелва ракета от Русия, частите от нея се разбиват на земята, главно в китай :D, и за да не се взири, изсепват няколко тона гориво :D, а това че се движи бавно най- вероятно защото е в относителната обратна посока на заснемане, и светещата точна е просто самия бустер осветен от слъцето зад хоризонта. Весел ден :)

                                  • Дани Костов
                                   Дани Костов  2 months back

                                   На номер три можеби е изтрелана руска ракета

                                   • YeFoxllow
                                    YeFoxllow  2 months back

                                    Защо на английски

                                    • Justivan BG
                                     Justivan BG  3 months back

                                     Кото го обърнете изглежда на маратонка

                                    • Йоанна Йончева

                                     Номер 4 ми прилича на котка но само сянката.

                                     • Тифани Методиева

                                      Слави знаешли че когато идва края на светъ ще чуем трипти от тръбите

                                      • Тифани Методиева

                                       Незнам какво данапиша

                                       • Billie Eilish Fan
                                        Billie Eilish Fan  3 months back

                                        #BONUS

                                        • Dimitrichka Atanasova
                                         Dimitrichka Atanasova  3 months back

                                         Сигурно е акокалипсис

                                         • Габриела Лобушка

                                          И да също
                                          #BONOS

                                          • Габриела Лобушка

                                           Йспорет мен е вярно че инзванземните идват!
                                           Сабирайте си багаша!
                                           #смърт