ПЛАЖ АТЛИМАН КИТЕН

Share
HTML-code

Comments • 4

 • Ocean memories
  Ocean memories  3 months back

  Китен е един чудесен и прекрасен град! За шеста поредна година ходим там на почивка и никога не ни е омръзнало. Господин Стоилов, рано сутринта , когато все още не е изгряло слънцето...не може да очаквате да има навалица от хора на плажа. Естествено, че са малко,защото още не се е стоплило добре. А това с шезлонгите си е законно, на кой плаж сте видели шезлонг да не се плаща? Все пак човек трябва да си изкарва пари с нещо. Шезлонгите са си наредени много добре , има си разстояние, минаваш си спокойно и всичко е наред. С цялото си уважение, но не бих казала , че чадърите са ,,набити" точно на пътеката. Не ни пречат изобщо, ние по пътеката си минаваме и нямаме проблем с това. За хотелите също бих казала , че са построени на идеално и много точно място . Всяка година ние сме в хотел Бодуров и обожаваме да стоим на терасата и да гледаме плажа и морето. То е точно на права линия от нас и ние се наслаждаваме на това. Градът е разкошен и няма нещо , което не ми харесва в него!
  Тук винаги си е имало много туристи! Срещала съм руснаци , турци, гърци, негри и т.н.... Това е райски кът , привличаме много хора с красотата на града и прекрасното море ...

  • Stoil Stoilov
   Stoil Stoilov   3 months back

   Моите уважения, към вас, но няма да влизам в безмислени спорове. Предполагам, че сте момичето на татко и едва ли сте на повече от 25 години...Това с парите за хотелите е малко по дълга тема. Лошото е, че в българия хотели правят хора, които са учили за агрономи в много малко от случаите, а повечето не са и учили. Всеки с пари прави хотел...Туризма не е да гледаш кокошки на село и изведнъж да започнеш да си хотелиер. Хората учат за това с години...Тук всеки собственик си е управител или жена му , за да не плащат на някого, не го намират за нужно.

  • Stoil Stoilov
   Stoil Stoilov   3 months back

   Кѝтен е курортно селище в Югоизточна България. Той се намира в Община Приморско, област Бургас. С население от 1144 жители това е най-малкият град в България след Мелник, Маджарово и Плиска. Китен е известен курорт на Южното българско Черноморие.
   С решение на правителството на 17 юни2005 г. село Китен придобива статута на град.
   КОЕ ГО ПРАВИ ГРАД? Тези дето са направили хотелите са си решили да не му викат вече село, а да си стане град...
   МНОООГО ТЪЖНО, МНОГО.

  • Stoil Stoilov
   Stoil Stoilov   3 months back

   Първо : Китен НЕ е град, а село . Второ : Чадърите са набити на пътеката, това се вижда на клипчето, аз няма как да си измислям, защото го снимам и коментирам.
   И трето: Много е тъжно тук да си набивате рекламата на Бодуров.
   КИТЕН БЕШЕ ПРЕКРАСЕН ПРВДИ, СЕГА КИТЕН Е ПРЕЗАСТРОЕНА ДУПКА ОТ АЛЧНИ НОВОБОГАТАШИ.